Kategórie
 
 
 
 
 

Kawar kozmetika z Mŕtveho mora a jej výnimočné účinky


 

To, že kozmetické produkty z Mŕtveho mora sú účinné a občas dokážu aj zázraky, je mnohým známe. Zamýšľali ste sa však niekedy nad tým, prečo má Mŕtve more také blahodárne účinky?

 

 

Mŕtve more v sebe ukrýva liečivé poklady

 

 

 

Mŕtve more je samo o sebe výnimočné už len tým, že je najnižšie položeným jazerom na Zemi. K jeho jedinečnosti takisto prispieva fakt, že je slanšie ako ostatné moria, keďže priemerná morská voda obsahuje približne 3,5% soli, zatiaľ čo Mŕtve more má v sebe takmer 10-krát väčšie množstvo. Presne tento fakt spôsobuje to, že kúpanie v mori nie je také jednoduché ako v ostatných, keďže nadpriemerne slaná voda telá nadnáša.

 

Ďalším zaujímavým javom je špeciálny prírodný produkt, ktorý Mŕtve more vyrába a ktoré sa zachytáva na jeho brehoch – čierne morské bahno, veľmi populárna súčasť kozmetikyMŕtveho mora. Bahno obsahuje veľa jódu a brómu, čo pôsobí priaznivo na nervový systém. Horčík a síra, ktoré majú rovnako dôležité zastúpenie v kozmetikeMŕtveho mora, pomáhajú v liečení kožných chorôb, minerály svojím účinkom podporujú látkovú premenu buniek a vedú ich k obnovovaniu ich prirodzenej funkcie. Súčasťou liečivých pokladov v Mŕtvom mori je aj draslík, ktorý pomáha v boji proti ochoreniu svalov a kĺbov, ako je napríklad reuma či artritída.

 

 

 

Kozmetika z Mŕtveho mora od značky Kawar

 

Kozmetika Kawar ponúka širokú škálu produktov, ktoré sa upriamujú nielen na celkovú starostlivosť o telo, ale sústredí sa aj na vlasy a pleť. Kúpeľová soľ z Mŕtveho mora sa od ostatných solí líši tým, že má v sebe až 32% koncentráciu minerálnych látok. Priaznivo pôsobí na pohyblivosť bolestivých miest, zbavuje pleť škodlivých látok a úspešne bojuje proti kožným problémom, ako je napríklad psoriáza či akné. V prípade, že máte problém s hornými dýchacími cestami, odporúča sa vytvoriť zo soli slaný roztok a inhalovať ho.

 

 

Mydlá a peelingové mydlá sú ideálne na odstránenie mastnoty, odumretých častí kože a škodlivých látok, s ktorými počas bežného dňa vaša pokožka príde do kontaktu najmä vplyvom prostredia. Vďaka tomu, že mydlá od značky Kawar čistia pleť do hĺbky, pokožka zostáva čistá a žiarivá. Čo určite mnohých poteší je takisto fakt, že mydlá neobsahujú chemické látky a živočíšne tuky.

 

 

Krémy od značky Kawar pleť hydratujú, regenerujú a dodávajú jej pružnosť, rovnako ako aj šetrne bojujú proti drobným vráskam. Esenciálne oleje, ktoré sa do krémov pridávajú, udržiavajú prirodzenú vlhkosť pokožky, ktorá sa vplyvom vonkajšieho prostredia mnohokrát vytráca, preto je veľmi dôležité ju dodávať kožným bunkám takýmto spôsobom. Krémy Kawar dodávajú koži sviežosť a zdravý vzhľad.

 

 

 

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť