Kategórie
 
 
 
 
 

Hracia podložka – podľa čoho vybrať tú správnu? Vyskúšali sme za vás.


 

Hracie podložky, deky a hrazdičky sú krásnou a originálnou vzdelávacou hračkou pre vaše bábätko. Výborne ho zabavia a pozitívne vplývajú na rozvoj zraku, sluchu, hmatu, či jeho pohybových schopností. Každá hracia podložka, o ktorej si prečítate má množstvo interaktívnych prvkov a plyšových, zvukových alebo závesných hračiek. Podporujú tak detskú predstavivosť i kreativitu. Výhodou je, že hrazdičku alebo podložku viete využiť aj samostatne. Zabavíte tak svojho drobca kdekoľvek to bude potrebné a zaručíte mu známe prostredie.

 

 

Hracia deka Mamas and Papas

 

Hracie podložky sú vyrobené z príjemného a mäkkého materiálu, ktorý tak umožňuje pohodlné ležanie na brušku alebo chrbátiku a umožňujú slobodný pohyb vášho dieťatka. Pre bábätko vytvárajú bezpečný a útulnejší priestor a motivujú ho aj na dvíhanie sa a naťahovanie. Hračky je možné z hrazdičky ľahko zložiť alebo doplniť.

 

Prečo si vybrať hracie deky s hrazdičkou?

  • Zaručujú príjemný a mäkký materiál kdekoľvek deku položíte
  • Sú originálnou a vzdelávacou hračkou – rozvíjajú zmysly dieťatka
  • Podnecujú dieťatko k skúmaniu ručičkami
  • Nabádajú k pohybom, dvíhaniu hlavičky a pretáčaniu sa
  • Závesné hračky na hrazdičke sú ľahko odnímateľné na samostatné použitie
Hracie deky

 

Vybrali sme pre vás značky, ktoré ponúkajú krásne, farebné a originálne hracie podložky a deky s hrazdičkou. Vďaka pohodlnému prevedeniu sa bude vaše bábätko cítiť ako v bavlnke, pretože používané materiály zabezpečujú ten správny komfort. Deky a podložky sú mäkké, príjemne na dotyk i bezpečné proti kĺzaniu sa, a preto vášmu bábätku doprajú to, čo potrebuje. Oddych svojmu bábätku doprajete aj v pohodlných hniezdach, v ktorých cítia to pravé bezpečie. A ak ich chcete motivovať k hre na brušku, je k tomu ideálnym spoločníkom vankúšik, ktorý podnecuje k tejto hre a rôznemu skúmaniu hračiek naokolo.

 

Hracia deka s hrazdou slon Ellery

 

Isto každá mamička chce, aby najlepšia hracia deka bola u nej doma. Výber však nie je jednoduchý, a preto  sme sa pozreli a vyskúšali za vás niekoľko najkrajších hracích podložiek s hrazdičkami od značiek Mamas and Papas, Taf Toys, Kids Concept a Childhome.

 

Mamas & Papas Hrací vankúšik s dekou

Táto výnimočná anglická značka ponúka široký výber hracích podložiek, hracích dek s hrazdičkami i roztomilé vankúšiky. Dizajn týchto výrobkov je jedinečný a svojimi farbami i materiálmi zaujme hravo každé bábatko.

Originálna kombinácia hracej deky s vankúšikom, ktorý podnecuje dieťa k hre na brušku. Pre malé dojča, ktoré trávi väčšinu dňa aj noci ležaním na chrbte, je dôležité, aby trávilo niekoľkokrát denne čas ležaním na brušku a s tzv. “pasením koníčkov”. Poloha na brušku prináša dieťatku iný pohľad na svet a posilňuje krčné a chrbtové svaly, ktoré neskôr umožňujú dieťaťu začať sa pretáčať, liezť a sedieť bez opory.

Hrací vankúšik s dekou Mamas and Papas

Na vankúšiku nájdete množstvo rôznorodých aktivít, ktoré podnecujú dieťa k skúmaniu. Bezpečné zrkadielko, hryzátka, hrkajúce, šuštiace aj pískajúce časti – to všetko zabezpečí vášmu bábätku zábavu a zároveň podporí rozvoj jeho motorických zručností i jednotlivých zmyslov.

Keď deku nepoužívate, stačí ju zložiť dovnútra vankúšika a získate tak samostatný vankúšik v tvare valca, ktorý sa stane krásnou dekoráciou do detskej izby. Vankúšik tak môžete používať aj dlho potom, kedy sa vaše dieťa začne samo pohybovať a hraciu deku už potrebovať nebude.

Vankúšik Mamas and Papas

 

Hracia podložka Mamas & Papas s hrazdou LEV

Originálna hracia deka s vyvýšenou časťou, ktorá podnecuje bábätko k hre na brušku. Pútka na okraji vyvýšenia umožňujú pripevniť pred dieťa hračky, ktoré sú zavesené na hrazde a tým upútať jeho pozornosť. Vyvýšenú časť môžete využiť aj ako ľahké podoprenie ležiaceho bábätka napr. tesne po kŕmení.

Hracia deka s hrazdou Lev

Odnímateľná hrazda so zavesenými hračkami a bezpečným zrkadielkom zabaví bábätko v polohe na chrbte. Pre bábätká od cca 6 mesiacov je vhodné deku používať samostatne bez hrazdy. Hračky je potom možné oddeliť od hrazdy a používať ich na hranie samostatne.

Hracia deka s hrazdou Lev

 

Hracia podložka s hrazdou Mamas & Papas TUČNIAK

Hracia deka s povrchom z hebkého plyšu je ideálna pre bábätko v chladných obdobiach roka. Zavesené hrkajúce či pískajúce hračky lákajú dieťa ku skúmaniu a pozorovaniu.Hracia deka s hrazdou Tučniak

Okrem zavesených hračiek je súčasťou hracej deky i roztomilý svietiaci tučniačik, ktorý sa môže stať nenahraditeľným spoločníkom v postieľke dieťaťa. Odnímateľná hrazda umožňuje používať deku aj jednotlivé hračky samostatne.

Hracia deka s hrazdou Tučniak

 

Mamas & Papas Vankúšik valec MLÁĎATÁ

Vankúšik s množstvom rôznorodých aktivít podnecuje bábätko k hre na brušku.  Vankúšik ponúka dieťaťu rôzne textúry na skúmanie, hryzátka, bezpečné zrkadielko aj hrkajúce a šuštiace hračky s motívmi veselých zvieratiek. Vankúšik môže neskôr slúžiť aj ako krásna dekorácia v detskej izbe.

Hrací vankúšik

 

Mamas & Papas Hracia podložka s hrazdou a hudobným mráčikom

Hracia deka s hudbou a svetielkami a vyvýšenými okrajmi, ktoré pomáhajú bábätku v polohe na brušku. Odnímateľná hrazda so štyrmi zavesenými hračkami v tvare zvieratiek a mráčika, ktorá hraje 3 upokojujúce melódie, zabaví bábätko v polohe na chrbte. Hračka v tvare slniečka po stlačení svieti a zvyšuje tak záujem dieťatka o hru.

Hracia deka s hrazdou a hudobným mráčikom

 

Milá opička od Mamas & Papas

Extra mäkká hracia podložka s krásnymi plyšovými zvieratkami – tigríkom, opičkou a medvedíkom koalou. Opička po zatiahnutí za chvostík hrá príjemnú melódiu. Odnímateľná hrazda so zavesenými hračkami a hryzátkami zabaví bábätko v polohe na chrbte.

Hracia deka s hrazdou Opička

 

Hracia podložka a hniezdo s hudbou pre novorodencov

Mäkká hracia podložka & hniezdo s hudbou, svetielkami a s množstvom rôznorodých aktivít pre skúmanie a objavovanie.

Hracia deka a hniezdo pre nocorencov

Zdvihnuté okraje hniezda vytvárajú bezpečné a útulné prostredie pre novorodencov. Okraje zároveň slúžia na podopretie bábätka pri hraní na brušku, ktoré je dôležitou súčasťou vývoja svalov dieťaťa. Pre staršie bábätko z hniezda ľahko vytvoríte priestrannú hraciu deku. Hrkajúce hračky s rôznorodými povrchmi na skúmanie rukami aj ústami je možné spolu s bezpečným zrkadielkom pripevniť k okrajom hniezda alebo zavesiť na nastaviteľné ramená hrazdy. Odnímateľný hudobný box so svetielkami je rovnako možné pripevniť k deke či ramenám hrazdy alebo ho používať samostatne mimo hraciu deku. S pomocou úchytu na suchý zips ho ľahko pripevníte k postieľke alebo autosedačke. Box ponúka upokojujúcu melódiu či zvuk tečúcej vody v prírode pre upokojenie bábätka a veselú melódiu pre jeho zabavenie.

Hracia deka a hniezdo Taf Toys

Táto hracia deka je jednou z najlepších na trhu a je aj cenovo priateľná vzhľadom na to, čo všetko ponúka.

 

Štyri ročné obdobia na severnom póle 

Hracia deka s krásnymi ilustráciami bola navrhnutá tak, aby ponúkla pocit bezpečia a pohodlia bábätku už od narodenia.

Hracia deka 4 ročné obdobia Taf Toys

Útulné prostredie pre novorodencov vznikne zdvihnutím a upevnením okrajov deky. Tento uzavretý priestor zaistí bezpečie.  Pre bábätko od 3 mesiacov vytvoríte sklopením okrajov priestrannú hraciu deku veľkosti 96 × 96 cm. Súčasťou deky sú dve odnímateľné hračky – postava tučniaka s hrkálkou a bezpečné zrkadielko.  Aktivity na deke podporujú vývoj detských zmyslov a motorických schopností. Farebné, roztomilé ilustrácie s témou štyroch ročných období stimulujú hru rodiča s dieťaťom a vývoj detskej emočnej inteligencie.

Hracia deka Taf Toys

Hračky od originálnej izraelskej značky Taf Toys sú navrhnuté tak, aby rozvíjali emočnú inteligenciu dieťaťa, ktorá je nevyhnutným kľúčom k zdravej osobnosti a sebadôvere dieťaťa.

 

OUTDOOROVÁ deka na hranie od Taf Toys

Mäkká a priestranná hracia deka s vode odolnou spodnou stranou je ideálna pre použitie vonku. Súčasťou výrobku je taška s držadlom, do ktorej deku ľahko zložíte. Farebné ilustrácie na deke podnecujú ku hraniu rodičov s dieťaťom a pomáhajú rozvíjať emočnú inteligenciu dieťaťa. Deka sa hravo stane skvelým doplnkom pri pobyte na čerstvom vzduchu.

Hracia deka outdoorová

 

Parádna podložka Taf Toys ALL AROUND ME

Mäkká hracia deka s množstvom rôznorodých aktivít pre skúmanie a objavovanie je navrhnutá pre rôzne vekové štádia vývoja dieťaťa od narodenia.

Hracia deka Taf Toys

Originálne odnímateľné hračky vrátane obojstranného šuštiaceho “Sensi Centra” upútajú pozornosť dieťaťa a zaistia mu hodiny zábavy. Strana “Sensi Centra” s vysoko kontrastnými čiernobielymi ilustráciami je určená pre deti od narodenia do 3 mesiacov, rôznofarebná strana je ideálna pre deti od 3 mesiacov. “Sensi Center” je možné pripevniť rôznymi spôsobmi k deke aj hrazde a podnecovať tak hranie dieťaťa v rôznych polohách. Môžete ho umiestiť nad dieťa pre hru na chrbte, vedľa dieťaťa pre otáčanie hlavičky a polohu na boku, za nožičky dieťaťa pre kopanie nožičkami a pred dieťa na deku pre hru na brušku.

Taf Toys

Súčasťou hrazdy je päť odnímateľných hračiek, ktoré môžete využiť aj samostatne mimo hraciu deku. K hračkám patrí hrkajúci medvedík koala s hryzátkom, slimáčik s hryzátkom, muchotrávka s bezpečným zrkadielkom, hrkálka motýlik a hudobný box so svetielkami.

Taf Toys

Hudobný box ponúka tri rôzne melódie: uspávanku, zvuk bublajúcej vody a veselú melódiu s rôznofarebnými meniacimi sa svetielkami. Hudobný box je možné ľahko pripevniť aj k postieľke alebo autosedačke.

 

Taf Toys podložka a hniezdo TAKE ALONG

Mäkká hracia deka & hniezdo svojimi zdvihnutými okrajmi vytvára bezpečné a útulné prostredie pre novorodencov. Okraje zároveň slúžia na podopretie bábätka pri hraní na brušku, ktoré je dôležitou súčasťou vývoja svalov dieťaťa. Pre staršie bábätko z hniezda ľahko vytvoríte priestrannú hraciu deku.

Taf Toys

 

Podložku ľahko zložíte do kompaktného tvaru s držadlom pre jednoduché prenášanie. Je tak ideálne na cestovanie s bábätkom, ktorému počas chvíľky vytvoríte známe prostredie pre jeho pocit bezpečia a pohodlia.

Taf Toys Take Along

 

Kids Concept podložka s hrazdou EDVIN

Mäkká polstrovaná hracia deka z plyšovej tkaniny patrí do série hračiek Edvin, inšpirované škandinávskou prírodou a zvieratami, ktoré v nej žijú. Okrem zavesených hrkajúcich zvieratiek v podobe ježka, líšky, losa a malého srnčeka, pozornosť dieťaťa zaujme aj bezpečné zrkadielko. Hračky sa ľahko upevňujú suchým zipsom. Samotné hračky sú tak zaujímavé, že nebude ťažké zaujať pozornosť vášho dieťatka už od narodenia.

Kids Concept hracia deka Edvin

 

Childhome Hrazda Tipi drevená NATURAL

Stabilná hrazda pre zavesenie hračiek je vyrobená z bukového dreva. Umožní vám zavesiť nad dieťa sadu závesných hračiek Childhome alebo akékoľvek iné závesné hračky. Takže je len a len na vás aké hračky zvolíte a kde hrazdu využijete. Môžete ju využiť s ľubovoľnou hracou dekou alebo podložkou.

Childhome hrazdička

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť