Kategórie
 
 
 
 
 

Ako vybrať ten pravý karnevalový kostým?



Karnevalmaškarné plesy sú každoročnou súčasťou fašiangovej sezóny, ktorá sa v tejto dobe, či chceme alebo nie, týka najmä našich detí. A ako každý rok, určite aj tento premýšľame nad tým, aký najlepší kostým vybrať našim škôlkarom alebo školákom. Minimálne niečo tak skvelé, s čím sa im podarí umiestniť sa na prvých troch miestach v karnevalovej súťaži. Aj keď samozrejme, najlepšie by bolo, keby celú súťaž rovno vyhrali.
 


 

Kostýmy, masky a doplnky

 


Než sa však pustíme do zháňania alebo vyrábania tej najcoolovejšej masky, musíme si v prvom rade ujasniť dve veci.




Prvou z nich – a zároveň tou najpodstatnejšou – je to, za čo chcú ísť na karneval naše malé (alebo väčšie) ratolesti.  Isteže chceme, aby bol ich kostým perfektný a najlepší zo všetkých, no najdôležitejšie je to, aby sa v ňom naši drobci cítili dobre. Na čo sa trápiť so šitím a strihaním a maľovaním a kupovaním, ak sa v maske, ktorú im spravíme alebo zoženieme, naše deti nebudú chcieť ukázať svojim kamarátom a spolužiakom? Musia byť predsa hrdé na to, že sa na jeden deň stali hrdinom alebo princeznou! A my musíme byť hrdí na to, že sme im tento pocit dopriali.


Druhou vecou, nad ktorou by sme sa pri výbere kostýmu mali zamyslieť, je čas, ktorý chceme celej príprave venovať. Stačí nám masku kúpiť alebo ju chceme vyrábať sami? Chystáme sa naše deti maľovať, aby aj ich výzor ladil s hrdinom alebo postavou, za ktorú chcú ísť?
Po tom, čo si ujasníme tieto „detaily“, sa môžeme vrhnúť rovno po hlave do zháňania všetkého, čo potrebujeme.


 

 

Vybrať si možete z týcho kategórii kostýmov a doplnkov na karneval:

 


 

 

Kostýmy pre chlapcov Kostýmy pre dievčatá Kostýmy pre škôlkárov Karneval doplnky

 

 


V obchodoch nájdeme obrovské množstvo celých kostýmov, z ktorých si naše decká rozhodne vyberú – či už chcú ísť za superhrdinu, banditu, kovboja, upíra, smrtku, princeznú, vílu, morskú pannu alebo čokoľvek iné, čo aktuálne fičí vo svete rozprávok a detských seriálov.


Samozrejme, že ak sa nám nepáči, že by sme mali kupovať celý kostým a veríme našej kreativite, pokojne sa môžeme v obchodoch poobzerať iba po doplnkoch. Vďaka nim a našim umeleckým schopnostiam budeme môcť našim najmenším vytvoriť jedinečnú masku – a ktovie, možno tá naša originalita z nich urobí hviezdy maškarného plesu.

 

 

 

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť