Kategórie
 
 
 
 
 

Predstavujeme Vám novinky z ponuky úložných boxov značky LOVE IT STORE IT

 


Značka Love It Store It je mladá, inovatívna spoločnosť. Špecializuje sa na výrobu produktov, vďaka ktorým si môžete život lepšie zorganizovať, usporiadať a prostredníctvom ktorých bude Vaša domácnosť krajšia a farebnejšia. 

Love It Store It vyrába dekoratívne úložné koše, v rôznych veľkostiach a s krásnymi farebnými motívmi.

 

Úložné boxy Happy Kids

 

 

 

Medzi novinky značky Love It Store It patria boxy s motívom Happy Kids – panda, jednorožec a koala. Úložné boxy Happy Kids ponúkajú krásne dizajny s obrázkami pandy, jednorožca a koaly, ktoré sú vhodné do každej detskej izby.

 

Naskladajte ich napríklad na seba a vytvorte zaujímavú pyramídu, ktorá sa stane prirodzenou súčasťou štýlu vašej domácnosti.

 

V ponuke Market 24 nájdete úložné boxy v dizajne Happy Kids v rôznych veľkostiach a tvaroch napríklad: truhlice na hračky, úložné boxy s krytom, rohové boxy na bielizeň, lavičky a stoličky na sedenie. Všetky tieto boxy sú ideálnou voľbou ako dostať pod kontrolu chaos a neporiadok v detskej izbe.

 

Truhlica na Hračky Happy Kids s obrázkom jednorožca rozveselí izbičku každej princeznej.

Truhlica má vo vnútri rozdeľovník, ktorý ponúka deťom možnosť rozdeliť si svoje poklady. Vďaka čalúnenému krytu posilnenému  MDF materiálom možno túto truhlicu využiť aj ako lavičku na sedenie.

 

Stolička pre deti Happy Kids s obrázkom koaly bude krásnym doplnkom detských izieb s praktickým využitím. Stolička Happy Kids môže byť zaťažená až do 150 kg čo zaručuje jej dlhú životnosť. 

 

Love It Store It úložný box na hračky s krytom Happy Kids – Panda vám pomôže urobiť váš každodenný život pestrejší a najmä lepšie usporiadať neporiadok.

 

Úložné boxy Premium

 

 

Samozrejme, že ak nechcete, aby boli boxy na očiach, zastrčte ich do skrine či uložte pod posteľ a vyberajte ich len vtedy, keď ich budete potrebovať. Úložné boxy Love It Store It Premium búdu  skvelým pomocníkom v domácnosti a vy budete mať prehľad o tom kde máte čo uložené.

 

Box na okuliare Love It Store It Premium je navrhnutý špeciálne na ochranu Vašich  obľúbených slnečných a dioptrických okuliarov. Kým je box uzavretý, chráni okuliare pred poškodením aj pred prachom. Box na okuliare je v štýlovej šedej farbe Premium a hodí sa tak do každého interiéru.

 

Žiaden ďalší neporiadok, triedenie a skladanie nebolo nikdy jednoduchšie. Úložné boxy a organizéry Love It Store It ponúkajú rôzne možnosti ukladania. Vytvoríte si tak jasný prehľad vo vašich veciach a vo vašej skrini. Napríklad s Love It Store It boxom  na topánky s okienkom budete mať svoje topánky v bezpečí pred poškodením či prachom a zároveň vďaka okienku nájde vždy rýchlo tie správne.

 

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť