Kategórie
 
 
 
 
 

Pixie Crew – objavte jedinečné školské potreby

 

Pixie crew je český výrobca školských potrieb, kreatívnych hračiek a darčekov. Produkty Pixie crew   majú za úlohu predovšetkým rozvíjať kreativitu, fantáziu, priestorovú predstavivosť, schopnosť plánovať, ale aj jemnú motoriku detí. 

Vo všetkých produktoch Pixie crew je zakomponovaný silikónový panel, ktorý posúva možnosti školských potrieb ako napríklad peračníky, puzdrá, batohy a podobne, na úplne inú úroveň.

 


 

Deti si na silikónovej podložke z farebných kociek môžu vyskladať čokoľvek čo sa im páči a tým si ďalej rozvíjať svoje zručnosti. Produkty Pixie crew predškolákom pomôžu s učením farieb, tvarov, písmen a číslic. Navyše, aj bez patentovanej dosky a pixelov, sú všetky produkty Pixie crew kvalitné, s krásnym dizajnom a 100% funkčné.

V ponuke Market 24 nájdete pod značkou Pixie crew: batohy rôznych veľkosti, peračníky, peňaženky, náramky, kryty na mobil, silikónové panely, ale aj termohrnčeky a mnoho iných zábavných a kreatívnych hračiek.  

 

 

Batohy Pixie crew

Z ponuky Batohov Pixie crew si vyberie prváčik aj starší študent.

 

Ku každému batohu je pribalený balíček pixelov a tak si deti môžu vyskladať na svoj batoh každý deň iný motív a rozvíjať tak svoju fantáziu, kreativitu a zručnosť.

 

V ponuke Market 24 nájdete školské tašky pre prváčikov, ruksaky či tašky cez rameno  pre teenagerov, ale aj tašky do škôlky, do ktorých si malí škôlkari zbalia všetko, čo potrebujú. 

 

 

Peračníky Pixie crew

 

Peračníky Pixie crew, sú nie len dizajnovo pekné, ale aj praktické.

 

Sú vyrobené z kvalitných materiálov, praktických na údržbu a sú dostatočne priestranné pre písacie potreby či iné drobnosti.

 

Všetky peračníky Pixie crew majú zapínanie na zips s elegantným ťaháčikom. Na každom peračníku je umiestnený silikónový panel, na ktorom si deti môžu vyskladať obrázok, aký sa im páči.

 

V ponuke Market 24 nájdete peračníky pre študentov aj pre prváčikov, guľaté aj praktické puzdrá.

 

 

Peňaženky Pixie crew

Pixelové peňaženky rozvíjajú kreativitu, fantáziu a jemnú motoriku.

 

Svojím zaujímavým dizajnom sa odlišujú od iných peňaženiek bez nápadu. Ak sa chcete blysnúť a odlíšiť pri každej príležitosti k plateniu niečím naozaj novým, inovatívnym a moderným, potom sú peňaženky od Pixie crew tým pravým pre vás a vaše deti.

 

 

Vaky na chrbát Pixie crew

 

Vaky na chrbát Pixie crew nájdete v rôznych dizajnových prevedeniach, z ktorých si vyberú chlapci aj dievčatá.

 

Vaky sú vyrobené z materiálu jednoduchého na údržbu a vďaka dostatočne dlhej zaťahovacej šnúrke sa dajú ľahko zložiť.

 

Všetky Vaky Pixie crew majú na prednej strane umiestnený silikónový panel, na ktorý je možné vyskladať si ľubovoľný obrázok.

 

 

Motív licenčnej hry MINECRAFT

Pre priaznivcov známej hry MINECRAFT zahŕňa ponuka Pixie crew,  školské potreby s motívom MINECRAFT.

 

Rovnako aj tieto produkty majú na svojej prednej strane umiestnený silikónový panel pre nekonečné množstvo vlastných obrázkov.

 

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť