Kategórie
 
 
 
 
 

Novinky z ponuky kočíkov Casualplay pre rok 2021


 

Aj v roku 2021 značka Casualplay ponúka novinky, ktoré rodičom uľahčia každodenné starosti, a rodičia si tak budú môcť naplno užívať radostné chvíle so svojimi malými anjelikmi.

Casualplay nesklamala ani v roku 2021 a prichádza s novými inovatívnymi, kvalitnými a bezpečnými produktmi , ktoré sú navyše aj dizajnovými kúskami. Produkty sú  v ponuke v rôznych farbách a tak si z nich môžu vybrať  všetci rodičia podľa svojho vkusu. 

 

 

Športové kočíky Optim

Nové športové kočíky Optim kočíky od Casualplay určené pre rodičov plných vitality. Mestá sú stále dynamickejšie a vyžadujú si svižnosť a flexibilitu. Kočíky Optim sú teda preferovanou voľbou pre praktické mamičky a oteckov, ktorí sú zvyknutí na neustále zmeny. Ich nízka hmotnosť vám umožní pohybovať sa bez námahy a kočík ovládať len jednou rukou.

Super odolné kolesá, schopné čeliť akémukoľvek povrchu a rytmu, umožňujú celý deň maratónu, bez toho, aby si to dieťa všimlo.

 

Kočíky Optim sú v ponuke v troch variantoch setov - set s autosedačkou Verai 0+ a vaničkou, set s autosedačkou Sono 0+ 0-13 kg a set s vaničkou

 

Sety sú dostupné v týchto štyroch farbách purple (fialová), green (zelená), artic grey (arktická šedá), sand (piesková)

 

 

 

Nové kočíky Space

 

Či sa dobrodružstvo podarí závisí vo veľkej miere od vybavenia. To je dôvod, prečo je nový kočík Space od značky casualplay dokonalým off-roadovým spoločníkom na všetky rodinné dobrodružstvá.

 

Jeho veľké a odolné kolesá znižujú odrazový efekt pri prechádzaní nerovným terénom. Pre rodičov, ktorí si chcú uľahčiť život je kočík Space ideálny. Je veľký a priestranný pre väčšie pohodlie dieťaťa, ktoré sa môže pozerať na svojich rodičov alebo v smere pochodu a vychutnávať si výhľady okolo. Je ľahko zložiteľný a tak nezaberie veľa miesta. Pri tomto kočíku nebudú ani chlad, ani teplo, ani dážď nepríjemnosťou na začatie nových dobrodružstiev.

 

Kočíky Space sú dostupné v setoch s autosedačkou Verai 0+ a vaničkou v štyroch farbách eclipse, purple, green, navy.

 

 

 

Kočík Wend

Ste rodina, ktorá si vyberá mestské prostredie ako miesto na rast, zábavu, prácu, interakciu či odpočinok? Vyberte si kočík Wend pre svoju všestrannosť, rozmery a pohodlie.

Budete prekvapení, aký široký je vo vnútri. Vaše dieťa bude v pohodlí a vy môžete prejsť celým mestom. Ešte niečo? No, áno je tak kompaktný, že ho môžete uložiť za dvere. Na krátke cesty, vďaka svojej ľahkosti, môžete kočík Wend nosiť na ramene pomocou dopravného popruhu.

Kočíky Wend nájdete v sete spolu s vaničkou vo farbách green (zelená) a grey (šedá).

 

 

Kočík Tour twin

 

Pre maminky, ktoré pod srdcom nosili hneď dvoch anjelikov naraz má Casualplay novinku v podobe kočíka pre dvojičky Tour twin. Ak Vám záleží na pohodlí detí no zároveň myslíte aj na šetrenie priestoru, tento kočík je to pravé pre Vás. Jeho manévrovateľnosť a ľahkosť vám umožní ovládať kočík Tour Twin len jednou rukou.

V ponuke Market 24 nájdete kočíky Tour Twin vo farbách green (zelená), black (čierna), grey (šedá) a sú dostupné aj v setoch s dvomi vaničkami.

 

 

Športový kočík Downtown

Dizajn, praktickosť a ergonómia idú ruka v ruke s týmto kočíkom určeným pre najnáročnejších rodičov: neobmedzená mobilita, prispôsobivosť a odolnosť z neho robia v centre mesta ideálny kočík pre tých, pre ktorých je čas veľmi vzácny.

 

Putujte kočíkom hore dole po meste a vyhýbajte sa všetkému, čo vám stojí v ceste jednou rukou. Jeho ľahkosť a manévrovateľnosť z neho robí jedinečný kočík a to bez straty potrebnej pevnosti.

 

5-bodový postroj udržuje vaše dieťa v bezpečí. Okrem toho môžete pozorovať jeho pohyby cez okno umiestnené na strieške kočiara.

 

Kočík Downtown nájdete v ponuke Market 24 v týchto troch farbách: alpine green, purple a artic.

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť