Kategórie
 
 
 
 
 

Novinky z ponuky autosedačiek Casualplay pre rok 2021


 

Aj v roku 2021 značka Casualplay  pripravila ponuku nových autosedačiek, ktoré rodičom uľahčia každodenné starosti, a rodičia si tak budú môcť naplno užívať radostné chvíle so svojimi malými anjelikmi.

Casualplay nesklamala ani v roku 2021 a prichádza s novými inovatívnymi, kvalitnými a bezpečnými autosedačkami, ktoré sú navyše aj dizajnovými kúskami. Produkty sú  v ponuke v rôznych farbách a tak si z nich môžu vybrať  všetci rodičia podľa svojho vkusu. 

 

 

Autosedačka BackFix i-Size

 

Ochranný inštinkt, ktorý sa rodičom vyvíja v deň keď sa im narodí dieťa pretrváva aj keď už vyrastie.

 

Na rozdiel od iných detských autosedačiek, ktoré majú veľkosť i-size až 135 cm, autosedačka Backfix i-Size postupuje v bezpečnosti a chráni dieťa s bezpečnosťou i-Size až do 150 cm.

 

Autosedačka BackFix i-Size poskytuje až trojitú ochranu. Hlava je vyrobená 3 úrovňami bočnej ochrany: dvomi vzduchovými komorami a tretia je vyrobená z pamäťovej peny.  

 

S konektormi Isofix a pásom je dieťa dokonale chránené. Safe-tech chránič bezpečnostného pásu, vďaka podložke Safe Tech Pad bude Vaše dieťa chrániť pred oderom.

 

V ponuke Market 24 nájdete tieto tri farby autosedačiek BackFix i-Size: deep grey, maroon, light gray

 

 

 

Autosedačka Verai 0+ i-Size a Base Verai fix i-Size

 

Miluje Vaše dieťa nosenie? S autosedačkou Verai môže byť  po celý deň všade s vami.

 

Autosedačka Verai sa pre dieťa stane bezpečným  miestom, kde sa môžete hojdať, spať alebo vidieť svet, a pritom Vám bude stále nablízku.

 

Jej zavinovací dizajn a konštrukcia zaručujú úplnú ochranu hlavy a chrbtice dieťaťa v každej situácií. Anti-nárazové peny, ktoré obklopujú dieťa zabezpečia odpruženie aj najmenšieho úderu.

 

Súčasťou autosedačky Verai je strieška, ktorá dieťa ochráni pred vetrom alebo slnkom.

 

Pre rýchlejšiu, ľahšiu a spoľahlivejšiu inštaláciu autosedačky Verai nájdete v ponuke Market 24 základňu CASUALPLAY - Base Verai fix i-Size - Black

 

 

Autosedačka SONO 0-13kg

 

Autosedačka Sono je v ponuke síce už dlhší čas no Casualplay rozšírila svoju farebnú paletu o šedú autosedačku Sono -Artic Grey.

 

Táto autosedačka je určené pre praktických rodičov, ktorých filozofia života je založená na princípe "menej je viac".

 

Je polohovateľná. Má sklopnú chrbtovú opierku a  3 polohy pre zaručené pohodlie dieťaťa, aj preto je Sono nielen autosedačkou, ale zároveň aj vaničkou.

 

 

Autosedačka norai i size

 

Rovnako ako luxusné vozidlo, autosedačka Norai i-Size vzbudzuje dôveru svojím  moderným vzhľadom. Je vhodná pre deti od 40 do 105cm s maximálnou váhou 18 kg.

 

Autosedačka Norai i-Size má viacpolohové nastavenie opierky chrbta, nastaviteľnú opierku hlavy a tiež nastaviteľný systém Isofix s opornou nohou.

 

360° otočný systém, uľahčuje pripútanie dieťaťa, pretože otočí sedadlo o 90° k otvoreným dverám vozidla.

 

Autosedačka v súlade  so štandardom i-Size poskytuje dodatočnú bezpečnosť a vylepšenú ergonómiu, ľahké použitie a kompatibilitu s vozidlom.

 

V ponuke Market 24 ju nájdete v dvoch farbách light grey a maroon.

 

 

Autosedačka Norai Fix

 

Aj keď roky idú rýchlo, budete pripravení. Autosedačka Norai Fix sa vyvíja rýchlosťou rastu vášho dieťaťa, od narodenia do +/- 12 rokov, čo poskytuje ochranu, bezpečnosť a pohodlie už viac ako desať rokov.

 

Obsahuje všetky zariadenia a mechanizmy, ktoré vyžaduje cestovanie. Otočná sedačka umožňuje dieťaťu sedieť v smere jazdy alebo v opačnom smere.

 

V prípade kolízie obsahuje autosedačka Norai pamäťové peny, ktoré sa formujú podľa tela dieťaťa a chránia ho tak pri náraze.

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť