Kategórie
 
 
 
 
 

Novinky od QKIDS


 

QKIDS je Poľská značka , ktorá sa špecializuje na výrobu kolobežiek. V sortimente QKIDS nájdete trojkolesové kolobežky pre najmenších, ale aj kolobežky pre väčšie deti, pre ktoré sa dobrodružstvo s jazdou len začína.

Výrobcovia QKIDS prichádzajú na trh s novými bezpečnými a kvalitnými kolobežkami s ktorými Vaše deti zažijú kopec zábavy.

 

Freestyle kolobežka IVO

 

Ak má vaše dieťa množstvo energie a jazda na bežnej kolobežke je pre neho jednoducho nuda, freestyle kolobežka QKIDS IVO bude ideálna možnosť ako sa zabaviť!

 

Kolobežka QKIDS IVO je ľahká, ale extrémne odolná, s najlepšími mechanickými vlastnosťami a odolnosťou proti poškodeniu.

 

Doprajte teda svojmu dieťaťu radosť z jazdy a cvičenia na čerstvom vzduchu. Kolobežka QKIDS IVO  bude nenahraditeľná v každom skate parku, na rampe a v profilovaných kopcoch, ktoré sú miestom na zdokonalenie vašich trikov.

 

V ponuke Market 24 máte na výber z viacerých farieb ako: gold, purple, blue,  yellow

 

 

Detská kolobežka Flo

 

Hliníková kolobežka QKIDS Flo, bude prínosom pre deti, ktoré už zvládli jazdu na odrážadle a chcú vyskúšať niečo väčšie, ale aj deťom, pre ktoré sa dobrodružstvo s jazdou ešte len začína.

 

Kolobežka QKIDS Flo je malá a kompaktná, ale ani tento fakt nemení nič na tom, že je rovnako veľmi odolná a bezpečná.

 

 

Kolobežka LUMIS

 

Trojkolesová balančná kolobežka LUMIS je vhodná už pre deti od dvoch rokov.

 

Vďaka širokému rozchodu a torznej prednej náprave namontovanej na kolobežke LUMIS sa dieťa ľahšie naučí udržiavať rovnováhu.

 

Kolesá na kolobežke LUMIS sú vyrobené z polyuretánu, vďaka ktorému poskytujú dobrú priľnavosť, sú odolné a zároveň tiché. Navyše majú vstavané diódy LED, ktoré pracujú na princípe dynama a po zotmení tak zvyšuje viditeľnosť dieťaťa na chodníku.

 

 

Trojkolka MILA

 

Ak sa vaše batoľa začne v kočíku na prechádzkach nudiť a chce spoznávať svet okolo seba, je ideálny čas popremýšľať nad trojkolkou.

 

Trojkolka MILA poskytne vášmu dieťaťu možnosť ovplyvňovať smer jazdy, čo mu prinesie veľa zábavy a v porovnaní s bežným kočíkom bude mať oveľa väčšie zorné pole.

 

Otočné sedadlo je možné nastaviť v smere alebo proti smeru jazdy, v závislosti od veku dieťaťa a situácie pri chôdzi.

 

Trojkolka MILA má bezpečnostné pásy a vďaka rodičovskej hrazde môžete ovládať smer jazdy.

 

 

Odrážadlo FLEET

 

Pre rodičov detí, ktoré sršia energiou bude odrážadlo FLEET, perfektnou voľbou ako ich trochu vyvetrať. FLEET je ideálna voľba pre malého cyklistu, ktorý miluje dobrodružstvá.

 

V ponuke Market 24 nájdete tri varianty odrážadla FLEET gray triangles, cappuccino a pink

 

 


Hracie deky JUNGLE a CITY

 

Hracie deky QKIDS budú tou pravou prvou hračkou pre deti, vďaka množstve senzorických prvkov a hračiek ako napríklad hryzatko, hrkálka či zrkadielko.

 

Deky sú zhotovené v príjemných tlmených pastelových farbách a sú z príjemného mäkkého materiálu vhodného  pre malé detské rúčky.

 

Súčasťou príslušenstva každej hracej deky je 20 farebných loptičiek, s ktorými dieťa zažije o niečo viac zábavy.

 

V ponuke Market 24 nájdete hracie deky QKIDS v motívoch CITYJUNGLE

 

 

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť