Kategórie
 
 
 
 
 

MoMi - Nová značka v našej ponuke

 

MoMi je poľská značka, ktorej prioritou pri výrobe svojich produktov je hlavne bezpečnosť Vášho dieťatka. Produkty MoMi majú stabilnú konštrukciu, bezpečnostné pásy, vhodné brzdy a zámky, ako aj protišmykové podložky - všetko potrebné k tomu, aby sa vaše dieťa cítilo pohodlne a vy spokojne navyše Vám budú slúžiť niekoľko rokov.

Pre rodičov, ktorých nebaví tráviť svoj voľný čas neustálim hľadaním vhodných doplnkov pre aktuálne potreby svojho dieťaťa sú produkty MoMi vďaka svojej multifunkčnosti ideálne. Navyše tak ušetríte peniaze pre iné potreby spojené s vašim anjelikom, ktorých určite nie je málo.


 

 

MoMi autosedačky AXOBAHARI a SAFETYLUX

Je pre Vás každá jazda s vašim dieťaťom, tiež príležitosťou na fantastické rozhovory? Diskutujete v aute o plánoch na tento deň, sumarizujete, čo sa stalo v škôlke alebo v škole? Nezabudnite, že bezpečnosť vášho dieťaťa závisí od vás! Je veľmi dôležité, akú autosedačku mu vyberiete.

 

Autosedačky MoMi vďaka rôznorodému dizajnu spĺňajú multifunkčné potreby detí všetkých vekových skupín. Určené sú pre deti od jedného do dvanástich rokov, takže sú mimoriadne funkčné! Navyše je čalúnenie na autosedačkách MoMi vyrobené z priedušného materiálu, ktorý sa ľahko čistí.

 

V ponuke nájdete Autosedačky 9-36 kg AXO a MoMi - Autosedačky BAHARI 9-36 kg Isofix + top tether  a Autosedačka SAFETYLUX 9-36 kg isofix + top tether

 

 

 

Kočíky MoMi ESTELLE a OFRA

 

Dieťa je váš najväčší poklad, preto robíte všetko, čo je vo vašich silách, aby ste ho chránili a cítilo sa pohodlne. Batoľa strávi v kočíku veľa času, preto majú modely kočíkov MoMi veľkú striešku, ktorá chráni dieťa pred dažďom, slnkom či vetrom.

 

V našej ponuke kočíkov MoMi nájdete Športový kočík  MoMi ESTELLE a Športový kočík MoMi OFRA

 

Kočíky MoMi sú z materiálu s UV ochranou a priedušné. Sklon operadla si môžete kedykoľvek prispôsobiť , aktuálnym potrebám vášho dieťaťa.

Kočíkom MoMi už nebude žiaden problém s jazdou cez obrubník alebo po nerovnostiach na ceste.

 

 

 Jedálenské stoličky MoMi WOODIYUMTIS

 

Vysoké jedálenské stoličky na kŕmenie detí sú mimoriadne dôležité a praktické vybavenie, bez ktorých si v skutočnosti len ťažko dokážete predstaviť servírovanie jedla. Vysoká stolička na kŕmenie deti MoMi zaručuje bezpečnú a pohodlnú polohu pri jedle. Dieťa môže počas jedla pokojne sedieť a učiť sa tým správnym reflexom. Medzitým máte slobodu konať.

V ponuke nájdete Detské jedálenské stoličky WOODI  a Detské jedálenské stoličky YUMTIS.

 

Najväčšou výhodou jedálenských stoličiek, ktoré MoMi ponúka, je praktickosť, môžete dieťa jednoducho vkladať a vyťahovať, sú pohodlné pri preprave a tiež sa dajú ľahko čistiť. Ich montáž je však veľmi jednoduchá.

 

 

MoMi hojdacie ležadlo LISS

 

Jednou z výziev každej matky je zaručiť dieťaťu blízkosť a pocit bezpečia. Spokojnosť dieťaťa je spojená s neustálou prítomnosťou, hojdaním a nosením na rukách. Ako to môžete skĺbiť so svojimi každodennými povinnosťami, ktoré máte?

 

Hojdacie ležadlá LISS pre deti od značky MoMi sú určite vychytávkou, ktorú by mali mamičky zaradiť medzi svojich pomocníkov. Hojdacie ležadlá zaistia, aby bolo dieťa úplne v bezpečí, keď je mimo vašich ramien, aby zaujalo pohodlnú polohu, malo možnosť relaxovať alebo sa hrať. Pre mamičky, však poskytuje veľmi potrebnú „oddychovku“, a rovnako odľahčuje ich ruky a chrbticu.

 

 

MoMi postielky

 

Vďaka cestovným postieľkam môže byť dieťa pri vás a zároveň spať doma. Batoľa cíti vašu prítomnosť a má tiež svoje vlastné miesto na spanie.

 

Ak bojujete s dilemou, či by vaše dieťa malo spať oddelene alebo s vami. Cestovné postieľky MoMi sú príležitosťou zbaviť sa týchto dilem nadobro. Čo ešte stojí za to zdôrazniť? Zaručujú blízkosť rodiča a zároveň bezpečnosť počas spánku, pretože vaše dieťa môže mať vlastnú oddychovú zónu. Neexistuje žiadne riziko, že by rodič akýmkoľvek spôsobom omylom udrel dieťa počas spánku.

 

Postieľky MoMi sú veľmi mobilné, takže ich preprava nespôsobuje žiadne problémy. Dajú sa voľne prestavať a vziať si ich so sebou na cesty. Prídavná cestovná postieľka je vhodná najmä do miest, kde nie je veľa miesta na uloženie klasickej detskej postieľky.

 

V neskoršom štádiu vývoja sa môže z detskej cestovnej postieľky MoMi stať ohrádka! Šikovné, však?

 

 

Momi odrážadlá ROSS

 

Odrážadlo MoMi ROSS je bezpečné aj pre dvojročné dieťaťa, ktoré si na ňom ľahšie natrénuje držanie rovnováhy, a tak bude Vaše dieťa dokonale pripravené na budúcu jazdu na klasickom bicykli!

 

Odrážadlo má rám, sedlo, kolesá a riadidlá, ale na rozdiel od klasického bicykla, samozrejme, nemá pedále. To znamená, že sa dieťa môže ľahko sústrediť na to, aby sa naučilo riadiť a musí dať pozor už len na udržanie rovnováhy.

 

Ak pre svoje dieťa vyberiete odrážadlo MoMi, je veľká pravdepodobnosť, že ho budete povzbudzovať k častým pohybovým aktivitám vonku. Nezáleží na tom, či je cesta piesočnatá, skalnatá alebo s určitým stupňom sklonu. Odrážadlo MoMi to určite zvládne.

 

 

MoMi hracia deka MULTI

 

Hracie deky MoMi Multi sa budú ideálne hodiť na spoločné chvíle s dieťaťom a zároveň budú podporovať rozvoj jeho zmyslov - sluchu, zraku a hmatu. To všetko, samozrejme, ako súčasť radostnej a zaujímavej zábavy.

 

Hracie deky slúžia ako bezpečné miesto na hranie pre dieťa. Dá sa tiež povedať, že je to prvé mini ihrisko. Prvé mesiace života dieťaťa sú obdobím, kedy sa stávajú aktívnejšími a prejavujú čoraz väčší záujem o svet okolo seba.

 

Hracie deky MoMi  majú rôzne stimulujúce vlastnosti, napríklad živé farby, použitie rôznych textúr a štruktúr materiálov, ako aj rôzne hračky, ako sú zrkadlá, vŕzgajúce a šuštiace prvky alebo jemné plyšové zvieratká, ktoré budú zaujímavým objavovaním pre Vášho anjelika.

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť