Kategórie
 
 
 
 
 

Je čas vytiahnuť hračky do záhrady

 

Dostať deti von v tejto modernej dobe televízie, počítačov, tabletov a mobilov môže byť celkom bojová úloha a pravdepodobne je to niečo, čo pozná takmer každý jeden rodič. Deti sú zvyknuté na to, že majú okolo seba milión vecí, ktoré ich zabávajú a držia ich pozornosť, až strácajú schopnosť zabaviť sa s hračkami samostatne. A ešte k tomu ísť von? Na vzduch? To určite.

 

Ak tomu chcete ako rodič pomôcť, mali by ste venovať ešte trochu svojho voľného času na to, aby ste vybrali tie správne hračky do záhrady, ktoré vaše deti zabavia na celé hodiny.

 


 

Prečo sú záhradné hračky také dôležité?

 

Dobre, toto je trochu zbytočná otázka, ale iba vám pripomenie všetky dôležité dôvody.

Okrem toho, že budú deti na vzduchu a displeje a obrazovky nebudú kaziť ich oči, hranie sa vonku častokrát spôsobuje to, že vaši najmenší stratia pojem o čase. Čo znamená, že vám ako rodičom to ponúkne hodiny a hodiny pokoja, kedy sa môžete venovať iným buď povinnostiam, alebo svojim koníčkom, alebo len jednoducho relaxovať v absolútnom tichu s vyloženými nohami.

Hranie sa vonku je takisto zdravé, pretože sa pri ňom deti hýbu. Práve pohyb je to, čo moderným deťom chýba najviac – a to vidieť aj na narastajúcom percente detskej obezity, ktorej počet sa za posledných 30 rokov zdvojnásobil.

Ďalším dôvodom, prečo sú hračky do záhrady skvelé, je to, že decká môžu skúšať nové veci a vybiť si nadbytočnú energiu. Môžu skákať, behať a objavovať bez toho, aby ste dostali malý infarkt zakaždým, keď začujete u vás doma hlasné buchnutie alebo rinčanie skla.

Okrem toho všetkého je dokázané, že hranie sa vonku znižuje stres, pomáha držať na uzde symptómy ADHD a dokonca zlepšuje výsledky v škole.

 

 

 

Podľa čoho vyberať záhradné hračky?

 

 

Výber hračiek do záhrady by mal byť v prvom rade zábavný proces pre vás aj pre vášho drobca, no i v tomto prípade máme pripravených pár rád.

Keďže sa deti hrajú vonku a vy ich neviete kontrolovať tak, ako by ste ich kontrolovali doma, je dôležité vybrať hračky, ktoré sú bezpečné, sú z kvalitných materiálov a sú určené pre vek vášho dieťaťa. Určite hľadajte hračky, ktoré podporujú fyzickú aktivitu – veď práve preto posielate deti von, aby sa hýbali.

Takisto je lepšie investovať do hračky, s ktorou je väčšia zábava práve vonku, aby vám ju decká neskôr nenosili dovnútra. A pokiaľ máte viac detí alebo je vo vašom okolí viac drobcov, možno by ste mali pouvažovať nad záhradnými hračkami, s ktorými sa môžu hrať všetci spoločne.

 

 

Záhradné hračky pre menších aj väčších

 

 

Áno, hračky do záhrady sú takisto rozdelené do vekových kategórií, pretože batoľatá sa ešte len učia ovládať svoju motoriku a musia podrásť, zatiaľ čo hračky, čo bavia tých menších, s veľkou pravdepodobnosťou už nebudú baviť tých väčších.

 

Vieme vám zaručiť, že detské ihriská, detské domčeky na záhradu, pieskoviská, šmýkačky, hojdačky, trampolíny a tunely (je toho fakt dosť, z čoho si môžete vy a vaše deti vyberať) sú hračky, ktoré zabavia vaše ratolesti v každom veku.

 

Pri menších deťoch sa môžete začať obzerať po odrážadláchtrojkolkách pre deti, pričom pri väčších už uvažujte o tom, že možno by bolo na čase kúpiť detský bicykel.

No ak už toto všetko máte, rozhliadnite sa po drobnejších hračkách na záhradu, ktoré rozhodne oživia hranie vašich detí.

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť