Kategórie
 
 
 
 
 

Predstavujeme vám super novinky značky MoMi pre rok 2023

 

 

Poľská spoločnosť MoMi navrhla  svoje produkty aj pro rok 2023 tak, aby boli funkčné, praktické a užívateľov prekvapili premyslenými riešeniami a užitočnými funkciami. Preto je ich hlavným cieľom, aby produkty MoMi slúžili mnoho rokov a vydržali opakované skladanie, rozkladanie, pranie a prenášanie.


 

Autosedačka TORDI

Autosedačka Momi TORDI je vybavená upevňovacími systémami ISOFIX a TOP TETHER, ktoré zaistia vysokú úroveň bezpečnosti pre vaše dieťa. Otočná základňa Momi TORDI zase zaistí maximálne pohodlie pre  mamičky aj oteckov!

 

Systém bočnej ochrany, chráni vaše dieťa pred zranením v prípade bočného nárazu.

 

V ponuke Market 24 nájdete autosedačku Momi TORDI v týchto farebných variantoch: modrá, čierna, sivá.

 

Detská zábrana PAXI

Zábrana MoMi PAXI bude skvelým riešením pre rodičov, ktorí úzkostlivo pozorujú svoje dieťa ako zvedavo pozerá do všetkých kútov domu bez toho, aby si všímalo akékoľvek prekážky.

 

MoMi PAXI sa ľahko používa a na inštaláciu nepotrebujete žiadne náradie. Má dvojitý zámok a je možné ju otvárať oboma smermi.

 

Penové puzzle FELI, NEBO, ZAWI

Penové podložky MoMi sú bezpečným a pohodlným útočiskom pre deti. Majú tremoizolačnú funkciu vďaka čomu zostane dieťa v teple.

 

Podložky MoMi prekvapia svojou multifunkčnosťou a mnohými možnosťami hrania. Vytvárajú nielen pohodlný priestor na hranie dieťatka, ale tiež vďaka puzzle prvkom dieťa povzbudia k tvorivej hre, objavovaniu tvarov a farieb.

 

Penové podložky MoMi sú skvelé pre vnútorné aj vonkajšie použitie.

 

V ponuke nájdete penové puzzle FELI, NEBO, ZAWI.

 

Hrazda JOY

Ak máte radi viacúčelové hračky, ktoré si môžete vziať vždy so sebou, MoMi JOY  je pre Vás niečo, čo si určite zamilujete.

 

Univerzálna hrazdička  MoMi JOY s hračkami sa skvele hodí, ako pri hraní doma, tak aj na cestách. Má tlmené farby, jemné a mäkké hračky, ktoré je možné prať v práčke.

 

Vďaka nastaviteľnému uhlu sklonu, je možné hrazdu nastaviť na vhodnú vzdialenosť od dieťaťa, aby sa mohlo hračiek dotýkať a neskôr ich ťahať a odnímať.

 

Odrážadlo Loris 4v1

MoMi Loris je perfektnou voľbou prvého odrážadla pre dieťa. Je multifunkčné a viacúčelové.

 

Pre najmenšie deti funguje ako trojkolka, pre trochu väčšie deti sa osvedčia pedále, ktoré naučí dieťa šliapať. Po pripojení zadných kolies získate tretí režim – balančné jednostopové odrážadlo a po pripojení pedálov získate klasický dvojkolesový bicykel. 

 

Odrážadlo TOBIS

MoMi Tobis učí rovnováhe a pomáha rozvíjať motoriku dieťaťa. Navyše má skvelé atrakcie ako klaksón, svetlo, ktoré mení farbu, a niečo, čo očarí a zaujme každé dieťa - bubliny!

 

MoMi Tobis má pod svojím pohodlným sedadlom batérie a nádobu na bublinkovú tekutinu, ku ktorým sa dostanete pomocou náradia, ktoré je súčasťou balenia.

 

V ponuke nájdete MoMi Tobis v jemných odtieňoch pastelovo ružovej a v kombinácií mätovej a šedej.

 

Ohrádka MAMU

 

Ohrádka MAMU ponúka mamičkám trochu voľnosti a času napríklad na domáce práce.   

 

Vďaka svojim malým a kompaktným rozmerom v zloženom stave bude MoMi MAMU ideálna v rôznych situáciách doma či na výlete.

 

Výrobcovia MoMi aj tu mysleli na bezpečnosť detí, preto má ohrádka MAMU systém zabraňujúci samovoľnému zloženiu a zaoblené plastové krytky na ostrých hranách.

 

Športový kočík ESTELLE Dakar

MoMi ESTELLE DAKAR je terénna verzia bestselleru kočíka MoMi ESTELLE. Jeho veľké kolesá zaistia vynikajúcu priľnavosť za akýchkoľvek podmienok.

 

Klasická čierna farba v kombinácií s jemnými vzormi robia kočíky MoMi ESTELLE DAKAR neuveriteľne šik, elegantné a nadčasové.

 

Aj po zložení vás MoMi ESTELLE DAKAR prekvapí svojou praktickosťou - má kompaktné rozmery a madlo na vedenie zloženého kočíka. Takže ho môžete viezť rovnako ako kufor!

 

Trojkolka INVIDIA 5v1

Trojkolka INVIDIA je skvelé riešenie pre rodičov, ktorí sa chcú vyhnúť behaniu za ich veľmi aktívnym dieťaťom.

Trojkolku INVIDIA 5v1 možno používať od alternatívy kočíka po samostatnú trojkolku. Je určená pre deti od 9 mesiacov až do 5 rokov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zimný fusak MoMi

MoMi zimný fusak je absolútne nevyhnutným zimným doplnkom! Naviac sa v ňom dieťatko bude cítiť pohodlne a vďaka univerzálnym farbám ho možno zladiť k ostatným doplnkom.

 

Zimní fusak MoMi zaujme aj svojimi milými ozdobnými uškami, ktoré mu dodávajú jedinečný charakter.

 

Prilba MoMi MIMI

 

Pre každého rodiča je bezpečnosť dieťaťa najdôležitejšia. Aj výrobcom MoMi záleží na bezpečnosti vašich detí, no nezabúdajú ani na dizajn a preto rozšírili farebnú škálu prilieb MIMI o matnú zelenú a šedú farbu.

 

Prilby MIMI majú veľa výhod ako vysokú tvrdosť, odolnosť proti poškrabaniu a nárazu, penové výstelky vo vnútri pre extra ochranu a pohodlie dieťaťa. Ako bonus je prilbu možné ozdobiť fixou a spraviť ju tak ešte originálnejšou.

 

Kočík LIMURU

LIMURU je veľmi jedinečný kočík v ponuke MoMi. Tento multifunkčný kočík 2v1 má pohodlnú hlbokú vaničku a neskôr je možné ho prerobiť na športový kočík pre väčšie dieťa.

 

Výhodou kočíka LIMURU je jeho rýchla a ľahká transformácia, pri ktorej nie je potrebné žiadne náradie a ani netreba skladovať ďalšie prvky kočiara vďaka čomu ušetrite miesto.

 

Kočík LIMURU sa dodáva spolu s matracom a taškou pre mamičky, kde sa zmestí všetko potrebné pre dieťa.

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť