Kategórie
 
 
 
 
 

Predstavujme novinky od značky Puky pre rok 2019

Aj napriek extrémne výkyvy počasia a teploty, ktoré momentálne pociťujeme, je jasné, že jar sa už nezadržateľne blíži. Začiatok tohto obľúbeného ročného obdobia prináša aj začiatok vonkajších aktivít, s ktorými ste vy a vaše ratolesti museli doteraz počkať kvôli chladnej zime.


Ak si hovoríte, že jar 2019 bude pre vás a vaše najmenšie iné a že je načase vyskúšať nové veci, urobte tak spolu s novinkami od známeho výrobcu bicyklov, odrážadiel a trojkoliek Puky.

 

 

Úplná novinka Pukymoto

 

Tou najväčšou novinkou od značky Puky, ktorej sme sa tento rok dočkali, je trojkolesové odrážadlo Pukymoto, ktoré vypĺňa medzeru medzi dvoma typmi odrážadiel. Prvým je detské odrážadlo so štyrmi kolesami, ktoré je určené pre menšie deti učiace sa udržať rovnováhu a druhým je odrážadlo s dvomi kolesami, ktoré je pre väčšie deti a ktoré sú vo svojej jazde sebavedomejšie.

 

 

Pukymoto je navrhnuté ergonomicky a vo vekovej kategórii je určené pre deti od jeden a pol roka. Maximálna váha dieťaťa je ohraničená 20 kg a aby ste mali ešte lepšiu predstavu o tom, či je Pukymoto pre vaše dieťatko vhodné, rozhranie výšky dieťaťa pre toto detské odrážadlo je od 83 do 98 cm.

 

 

Detské odrážadlo Pukymoto je k dispozícii vo farbách berry/ružová a antracitová/modrá.

 

 

Prilby, bicykle, odrážadlátrojkolky v novom dizajne a farbách

 

Ďalšou novinkou, ktorú vám značka Puky prináša v roku 2019, sú prilby s novým dizajnom. Nové prilby nestratili na kvalite a majú všetko, čo dobré detské prilby majú mať – ich škrupina je pevná a robustná, aby čo najlepšie ochránila hlavu vášho dieťaťa; otvory na prilbe dostatočne ventilujú, aby bolo nosenie čo najpríjemnejšie a takisto sieťky na otvoroch zabraňujú, aby vaše ratolesti pri jazde na bicykli či odrážadle otravoval hmyz.

 

Prilby sú ponúkané v štyroch dizajnoch a farbách – v bielo-ružovej v dvoch rôznych variáciách, v čierno-červenej a v modro-červenej s mackom z oficiálneho loga značky Puky.

 

 

 

 

Úplnou farebnou novinkou sú strieborno-červené detské odrážadlá; svetlosivé trojkolkyodrážadlá, ktoré sú dodávané s dvomi nalepovacími dekoráciami v modrej a ružovej; a kolobežky, bicykleodrážadlá v oranžovo-tyrkysovej (Maus) farbe.

 

 

 

Novinkou v ponuke sú aj kolobežky SpeedUs One a PUKY - Kolobežka SpeedUs Two

 

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť