Novinky z kolekcie fusakov Kaiser pre sezónu 2019/2020

Kategórie
 
 
 
 
 

Novinky z kolekcie fusakov Kaiser pre sezónu 2019/2020


Aj tento rok si značka Kaiser pre svojich zákazníkov pripravila novinky pre sezónu 2019/2020, v ktorej prináša nielen nové farby a vzory už dobre známych fusakov, ale prichádza aj s úplne novým modelom s názvom Velvet Kiki.

 

 

Nové farby fusakov Jooy

Do rodiny mäkkých a teplých fusakov Jooy pribudli nové dva moderné vzory, ktoré sú tento rok hitom rovnako ako minuloročné CamouflageLight Grey Melange. V nových vzoroch dominujú populárne hviezdičky v bielej farbe s tmavomodrým podkladom Navy a v tmavosivej s bledošedým podkladom Grey, ktoré sa tento raz dostali na vonkajšiu stranu.

 

 

 

Nové farby fusakov Finny

Tento rok medzi kvalitné, veľké a plyšové fusaky Finny pribudli štyri pastelové farby, ktoré oživia vzhľad nejedného kočíka. Je už len na vás, či si vyberiete Orchid Pink, Ice Green, Yellow Mustard alebo Petrol Green.

 

 

 

Nový model Velvet Kiki

Výrobca fusakov Kaiser prichádza s ďalšou novinkou, ktorou je fusak Velvet Kiki. Keďže je univerzálny, je vhodný pre takmer všetky typy športových kočíkov, určený pre detičky od 6 do 36 mesiacov. Výplňou fusaku je polyesterová bavlna, vnútro tvorí už tradične teplý a príjemný polyesterový fleece a vonkajšia časť je z polyesteru. Ako aj viaceré druhy fusakov Kaiser, aj Velvet Kiki má prednú časť odnímateľnú, takže sa jeho spodná časť dá využiť aj ako vložka do kočíka. Takisto je vybavený drážkami na bezpečnostné popruhy a okolo hlavičky dieťaťa viete vďaka suchým zipsom vytvoriť kapucňu, ktorá chráni proti vetru a zime.

 

 

Fusak Velvet Kiki je vhodný do teploty -5 stupňov a je dostupný v piatich farbách Rose, Navy, Petrol Green, AnthrazitBlack.

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť