Kategórie
 
 
 
 
 

Novinky od značky Kaiser – fusaky, zavinovacie deky a rukávniky.

 

Leto ešte ani neskončilo a vy by ste sa mali začať obzerať po teplých fusakoch na zimu? Isteže, môže sa vám to zdať absurdné, no žijeme v uponáhlanej dobe, kedy stihneme mnohokrát iba žmurknúť a už vyťahujeme zo skrine bundy a kabáty, pričom vianočné reklamy takisto nezaostávajú a valia sa na nás z každej strany už na začiatku októbra. Okrem toho, nie je žiadnou novinkou, že počasie je každým rokom čoraz viac nevyspytateľnejšie, takže je určite lepšie byť pripravený ako neskôr ľutovať.

Známa značka Kaiser, ktorá je výrobcom jedných z najkvalitnejších zimných, letných aj celoročných fusakov, prichádza tento rok s niekoľkými novinkami. Ak vám záleží na tom, aby boli vaši najmenší nielen bezpečne chránení pred mrazivým počasím, ale aj aby pri prechádzkach vyzerali v kočíku štýlovo, rozhodne si ich nenechajte ujsť.

 

 

Vyzbrojte sa na zimu novými farbami fusakov

 

Začneme fusakmi, ktoré poznáme a ktoré výrobca oživil novými farbami.

 

Fusak Iglu Aktion, ktorého vnútorný materiál je zo 100% ovčej vlny a je vhodný až do teploty -10 stupňov, môžete teraz zohnať aj vo farbách Mustard Yellow, PetrolRust.

 

Fusaky Jooy, ktoré sú mäkké a príjemne teplé, zase prichádzajú tento rok na trh s dvomi novými modernými farbami, ktoré vám zaručia, že pri prechádzke o vás nebude nik pochybovať, že máte štýl. Prvou z nich je maskáčová Camouflage a druhou je Light Grey Melange, pričom s rovnakým motívom sú dostupné takisto nové rukávniky Cooly (oddelené) a Icey (spojené).

 

Farby však nie sú jediné, čo sa výrobca rozhodol tento rok pridať do svojich modelov. Malý a rozkošný detail pribudol do štyroch nových fusakov Thermo – na vnútornej strane, na mieste, kde má dieťatko hlavičku, pribudli motívy troch tvárí zvieratiek (mačka, medvedík čistotný, panda) a jeden motív vo farbe Camouflage s hviezdou, pričom všetky sú pripevnené tak, aby sa dali podľa potreby odstrániť a dať zase naspäť.

 


Predstavenie noviniek značky Kaiser na veľtrhu v Kolíne

 

 

Nové fusaky a zavinovacie deky, ktoré tu ešte neboli

 

Zavinovacia deka Wrappy Knitty, ktorá slúži aj ako fusak so štrikovaným vzorom, vydrží s vašimi najmenšími až do 12 mesiacov a je takisto vhodná do autosedačiek a prenosných tašiek. Vonkajší materiál je z polyesteru, je vodeodolný a ochráni aj pred chladným vetrom. Deka je dostupná vo farbách Anthrazit, Beige, MarineMint.

 

Ak vás štrikovaný vzor oslovil, určite sa obzrite po fusakoch Knitty. Sú podobné zavinovacím dekám, no majú zipsové zapínanie, sú natoľko univerzálne, že sa hodia takmer do všetkých kočíkov a sú určené pre deti od 6 mesiacov až do 3 rokov. Takisto ako pri dekách, aj fusaky sú dostupné vo farbách Anthrazit, Beige, MarineMint.

 

Ďalšou novinkou je termo fusak pre kočíky Bugaboo a Joolz (kónický tvar sedenia). Fleecový fusak je vhodný až do teploty -10 stupňov a jeho výhodou je, že sa predný diel dá oddeliť, takže ak zima ešte ani zďaleka nie je taká mrazivá, môžete ho zatiaľ využiť ako vložku do kočíka.

 

 

Ovčia vlna je pri fusakoch všeobecne veľmi obľúbená, keďže príjemne hreje a udrží vaše dieťatko v teplúčku. Preto nový fusak Louis Alaska prichádza s kožušinovým golierom z pravej vlny, ktorá je síce trochu náročnejšia na údržbu (musí sa čistiť v čistiarni), no zaručene vašich najmenších ochráni počas zimných prechádzok v mrazivom počasí. Fusak je určený pre deti od 6 až do 36 mesiacov  a je dostupný vo farbách Denim Black, Denim NavyPetrol.

 

Poslednými tohtoročnými novinkami od výrobcu Kaiser sú fusak Hoody a zavinovací fusak Toni Eco. Obidva sú určené pre detičky do 12 mesiacov. Fusak Hoody je vhodný pre vaničky ku kočíkom a pre autosedačky v kategórii 0-13kg, je vystlaný príjemným, plyšovým materiálom, pričom vo farbe Schwarz je jeho vnútro vyzdobené bielymi hviezdičkami. Okrem čiernej je dostupný aj vo farbách Marine a v modernej Camouflage.

 

Pri zavinovacom fusaku Toni Eco si dal výrobca záležať na tom, aby bol celý výhradne z prírodných materiálov – vonkajšia strana je zo 100% organickej bavlny a vnútorná strana je zo 100% organického bavlneného fleecu. Možno sa vám na prvý pohľad zdá, že je fusak tenší ako tie ostatné, no nenechajte sa oklamať jeho vzhľadom – je vhodný do teploty až -7 stupňov!

Keďže zavinovací fusak Toni Eco sa dá využiť aj v autosedačkách skupiny 0+, má tvar „Romper“, takže nezavadzia bezpečnostným pásom a vaše dieťatko tak môže byť v autosedačke správne uchytené. Dostupný je vo farbách Anthrazit, Black, MarineRot.

 

 

Fusak Pauline vás upúta najmä svojím bledosivým vnútrom, ktoré je z mäkkého fleecu, príjemného na dotyk. Je určený pre vaničky aj autosedačky skupiny 0. Ochráni vaše dieťatko pred mrazom až do teploty -7 stupňov a je dostupný vo farbách Anthrazit, Black, Khaki, Light Grey, MarineRed.

   

 

 

 

Ak je pre vás fusak dlhodobejšou investíciou, určite sa obzrite po ďalšej novinke, s ktorou výrobca Kaiser prišiel – fusak Finny. Je určený pre detičky od 6 do 36 mesiacov a jednou z jeho výhod je, že predná časť sa dá otvoriť a môže vám v prípade potreby slúžiť aj ako prebaľovacia podložka. K dispozícii je takisto vo farbách Anthrazit, Black, Khaki, Light Grey, MarineRed.

   

 

Pokiaľ sa s vašimi najmenšími chystáte v zime do hôr alebo ich len chcete do chladného počasia vybaviť čo najlepšie, nový fusak Natura Lammfell je tou správnou voľbou. Vnútro má vyrobené zo 100% ovčej vlny, ktorá ochráni aj pred tými najväčšími tohtoročnými mrazmi, ktoré nás čakajú. Je určený pre detičky od narodenia až do 24 mesiacov a so svojou reguláciou tepla a schopnosťou absorbovať a vyparovať pot je tým ideálnym fusakom, ak chcete vašim drobčekom dopriať to najlepšie. Dostupný je vo viacerých zaujímavých farbách aj vzoroch.

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť