Novinky od značky Casualplay pre rok 2020

Kategórie
 
 
 
 
 

Novinky od značky Casualplay pre rok 2020


 

Aj tento rok si značka Casualplay pre všetkých moderných rodičov pripravila novinky, ktoré im nielen uľahčia každodenné starosti, no zároveň aj znásobia radosti, ktoré zažívajú so svojimi najmenšími.

Casualplay v roku 2020 prichádza s produktmi, ktoré sú ako vždy inovatívne, dizajnové, kvalitné aj bezpečné, a ponúka svoje osvedčené výrobky v nových moderných farbách. Tie dokonale zapadnú do mestského štýlu všetkých rodičov.

 

 

Nové športové kočíky Playxtrem

 

Hľadáte športový kočík, s ktorým bude váš drobec nažívať dlho a harmonicky? Potrebujete kočík, ktorý je ľahký a jeho manipuláciu zvládnete aj jednou rukou? Túžite po kočíku, ktorý sa vie prispôsobiť vašim potrebám vďaka výškovo nastaviteľnému madlu, nastaviteľnému operadlu a opierky na nohy s reverzibilnou sedačkou, ktorú môžete otočiť v oboch smeroch? A ešte k tomuto všetkému by ste si vedeli predstaviť veľkokapacitný spodný košík, do ktorého sa vám zmestia nielen detské veci, ale aj nákupy? Toto všetko v sebe skrýva Playxtrem set so športovým kočíkom Vintage, autosedačkou Baby 0+2 a vaničkou Vintage Cot.

 

Tieto multifunkčné sety sú dostupné v troch moderných farbách – Alpine (tyrkysová), Arctic (sivá) a Sahara (piesková). 

 

 

Ďalšími novinkami od značky Casualplay sú nové krásne farby už dobre známych a obľúbených kočíkov. K modelu Skyline, ktorý je dostupný aj v dvoch variantoch setov (jeden iba s vaničkou Cot, druhý s vaničkou aj s autosedačkou zo skupiny 0+), pribudlo v roku 2020 nové farebné prevedenie Sand.

 

Športové kočíky Playxtrem Baby Twin od značky Casualplay sú veľmi populárne nielen u mamičiek, ktoré pod srdcom celých deväť mesiacov nosili dvojnásobné šťastie, ale aj u rodičov, ktorí mali svojich drobcov s menším časovým odstupom. Kočíky Baby Twin, ktoré sú dostupné samostatne aj v setoch s vaničkami Cot, sú tento rok k dispozícii v troch nových farbách – Irongate (čierna), Jade (zelená) a Silver (šedá).

 

 

Golfový kočík Play Funky

 

Kočíky Play Funky sú najznámejšie svojou ľahkosťou, pohodlnosťou a jednoduchou manipuláciou, vďaka čomu sú ideálnym spoločníkom na dlhé prechádzky po meste. Značka Casualplay minulý rok priniesla do rodiny Funky originálne a štýlové dizajny, ktoré sa medzi rodičmi tešia veľkej obľube, a v roku 2020 rozhodne nezaostáva. Farby Turbulance a Flame sú síce tento raz bez vzorov a pôsobia sofistikovanejšie, no rozhodne zaujmú svojím moderným vzhľadom.

 

 

Nová autosedačka Playxtrem Revol Fix XL

 

Autosedačka Revol Fix, ktorá vašich najmenších sprevádza od narodenia až po moment, dokým už viac nepotrebujú autosedačku, prešla zmenou a v roku 2020 ju značka Casualplay prerobila do novšej verzie s názvom Playxtrem Revol Fix XL. Vývoj autosedačky sa sústredil na pohodlie a bezpečnosť vášho dieťaťa pri jazde autom, preto bol pridaný systém absorpcie bočného nárazu – v opierke hlavy sa teraz nachádzajú vzduchové komory, ktoré pri náraze rozptýlia jeho energiu, a takisto oproti predchádzajúcemu modelu bola doplnená o opornú nohu.

 

Autosedačka Playxtrem Revol Fix XL je takisto dostupná v dvoch farbách – Rock (šedá) a Roll (modrá).

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť