Kategórie
 
 
 
 
 

Kočík Casualplay LOOPi sa prispôsobí vášmu životnému štýlu

 

Casualplay predstavuje nové kočíky LOOPi  s novými druhmy koliesok, ktoré sedia na konštrukciu kočíka LOOPi a dajú sa vymeniť ľahko behom pár minút podľa aktuálnych potrieb terénu a rodiča.

City kolieska, ktoré každý vlastník kočíka LOOPi City dobre pozná, sú pohodlné do vydláždených ciest mesta pri nenáročných prechádzkach. LOOPi City je základný model LOOPi série. Je ľahký (7 kilogramov) a rýchlo sa skladá, preto je ideálny pre všetkých rodičov žijúcich v meste a v byte. Manévrovanie v úzkych priestoroch je bezproblémové a dokonale sa zmestí do kufra auta alebo výťahu, čo je jednou z najzákladnejších požiadaviek na kočík pre mestských rodičov.

 

 

Casualplay LOOPi City

 

Nové kočíky Casualplay LOOPi Allroad a Running

 

Casualplay LOOPi Allroad

Verzia LOOPi Allroad (9,8 kilogramov) má nafukovacie kolieska väčších rozmerov, ktoré sa prispôsobujú nerovnému terénu, takže táto verzia je ideálna v prípade, že sa chystáte na dobrodružstvo do prírody, ktorá zaručene nemá dokonalé a vydláždené chodníky. LOOPi je vytvorený tak, aby bol flexibilný a praktický, preto stačí nasadiť nové kolieska Allroad, ktoré zvládnu aj náročnejšie povrchy. A čo je veľkou výhodou, kočík LOOPi Allroad je dostupný aj s kolieskami City, takže sa dajú medzi sebou ľahko vymieňať.

Samozrejme, je veľmi dôležité, aby ste ako rodičia zostali vo forme – príchodom bábätka nekončí váš spoločenský život ani čas, ktorý by ste mali venovať sebe a svojmu zdraviu. Svojho drobca si môžete zobrať aj na každodenný beh, na čo sú práve prispôsobené nové kolieska Running.

Casualplay LOOPi Allroad

 

Casualplay LOOPi Running

Kočík LOOPi Running (10,5 kilogramov)  je určený pre všetkých aktívnych rodičov, čo chcú robiť niečo pre seba a v konečnom dôsledku aj pre svoje dieťa, pretože bežecké „prechádzky“ ihneď získajú pre vás úplne iný rozmer. Running kolieska sú dostupné spolu s konštrukciou a sú podstatne väčšie ako City alebo Allroads. Sú vytvorené tak, aby bolo možné kočík LOOPi využiť nielen na akýkoľvek druh fyzickej aktivity, ale aj na rôzne terény – či už sa rozhodnete športovať v meste alebo v prírode. Je navrhnutý pre rodičov, ktorí nechcú prerušiť svoju tréningovú rutinu. Running model takisto zahŕňa City kolieska.

Kočík LOOPi je naozaj skvelý najmä tým, že po prvotnej investícii pri sete máte vystarané až do štvrtého roku života vášho malého drobca. Nové kolieska a verzie sú vytvorené tak, aby sa prispôsobili nielen vám a vášmu dieťaťu, ale aj vášmu životnému štýlu.

Všetky LOOPi kočíky sú dostupné vo farbách Jet, Capri, Indian a Chackra.

Casualplay LOOPi Running

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť