Hračky pre chlapcov, ktoré sa postarajú o zábavu na celé hodiny

Kategórie
 
 
 
 
 

Hračky pre chlapcov, ktoré sa postarajú o zábavu na celé hodiny

Každý rodič si aspoň raz v živote povedal, že nechať sa ukecať a zabočiť do hračkárstva bola asi tá najväčšia chyba, akú kedy urobil. Najmä vo chvíli, keď sa ich dieťa hádže v amoku na zem kvôli tomu, že chce hračku, o ktorej väčšina dospelých ani len netuší, na čo slúži.

Nakupovanie s deťmi v hračkárstve môže byť občas strašidelné, to priznávame, hlavne keď si uvedomíte, že odrazu majú vaše deti milión možností, o ktorých sa vám v detstve mohlo len snívať. Fakt, že si vaše dieťa môže vyberať, by ste ale mali brať pozitívne. Áno, aj napriek tomu, že vás z toho pravdepodobne iba bolí hlava.

V minulom článku sme vám priblížili hračky pre dievčatá (s ktorými sa pokojne zahrajú aj chlapci) a tentokrát sa pozrieme na to, čo by nemalo chýbať v detskej izbe žiadneho malého hrdinu.

 


 

Autíčka a iné dopravné prostriedky

 

Hračkárske autíčka sú začiatkom nekonečnej lásky, ktorá s vašimi najmenšími neraz vydrží až do dospelosti. Je pravda, že autá na diaľkové ovládanie sú pravdepodobne zábavnejšie ako tie, ktoré musia vaše deti tlačiť po koberci sami, no takisto vašich drobcov ochudobňujú o príležitosť rozvíjať si svoju fantáziu. Autíčka na diaľkové ovládanie určite tak ľahko nevzlietnu ako tie klasické. A zaručene nevydávajú všetky tie autentické zvuky naštartovaného motora, ako to dokážu spraviť jedine vaše deti svojím hlasom.

No keď už sme spomenuli lietajúce autá – čo takto lietadlá? Alebo lietajúce vlaky? Lietajúce policajné auto? Hasičské auto? Detskej fantázii sa skutočne medze nekladú a takouto formou hry sa vedia vaši najmenší zabaviť na celé hodiny.

Ak im však chcete hru s autíčkami ozvláštniť nejakou výzvou, nebojte sa im kúpiť autodráhy, ktoré sú v tejto dobe vynaliezavejšie a zaujímavejšie ako kedykoľvek predtým.

 

Stavebnice pre tých najmenších architektov

 

Stavebnice Lego už dávno nie sú iba farebné kocky a dieliky, s ktorými sa deti na chvíľu stávajú malými architektmi. Teraz vďaka Legu môžu vaši najmenší zinscenovať nové a lepšie scény zo všetkých ich obľúbených filmov a rozprávok, či už si vyberú animák Ľadové kráľovstvo alebo superhrdinovských Avengers. O tom, že Lego má veľký zásah do sveta hračiek potvrdzuje aj fakt, že každoročne vychádzajú stále novšie a novšie kolekcie k jednotlivým filmom a seriálom, a takisto aj to, že v  kinematografii existuje hneď niekoľko animovaných snímok v hlavných úlohách s Lego dielikmi a Lego postavami.

Lego však nie je jedinou stavebnicou, ktorú v hračkárstve nájdete, aj keď je takou základnou výbavou každej detskej izby. Najmä preto, že stavanie a skladanie dokáže deti učiť nenútenou a hravou formou, pri ktorej si rozvíjajú nielen kreativitu, ale aj jemnú motoriku a priestorovú predstavivosť.

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť