Kategórie
 
 
 
 
 

Hracie deky otvárajú deťom nový svet

Keď sa dieťa narodí, otvorí sa pre neho úplne iný svet ako ten, ktorý doposiaľ poznalo počas deviatich mesiacov v bezpečí maminho bruška.  To, čo my bežne vidíme, bežne cítime, bežne počujeme je pre bábätko výnimočné a zároveň neznáme. Učí sa veci, ktoré my už dávno vieme a prídu nám prirodzené – napríklad to, ako máme čo chytiť; z akého sú veci okolo nás materiálu; čo sa stane, keď s tým niečím čosi urobíme.

Toto všetko malé deti počas svojich prvých mesiacov života spoznávajú a snažia sa veci správne zaradiť, preto je veľmi dôležité, aby im rodičia ponúkali dostatočné množstvo vnemov, vďaka ktorým si môžu zlepšovať svoju motoriku, učiť sa rozoznávať tvary a farby a veľa ďalšieho. Okrem toho, že vy ako rodič ste pre vaše dieťa najdôležitejším štartom do života, nájdu sa aj iné ideálne pomôcky.

K dôležitným patria aj detské hracie deky

 

 

Hracie deky rôznych tvarov, veľkostí a funkcií

 

Jednou z ideálnych pomôcok je aj hracia deka, pričom tých nájdete v obchode a na internete celé spektrum.

 

Hracie podložky

V ponuke bývajú obyčajné, takzvané hracie podložky, ktoré sú z príjemného a mäkkého materiálu, aby nedráždil citlivú detskú pokožku a svojou farebnosťou a veselými motívmi zaručene zaujmú pozornosť vašej ratolesti. Sú jednoduché, nezaberú veľa miesta, no možno nezabavia na celé hodiny tak ako tie, ktoré obsahujú hrazdu s odnímateľnými hračkami.

 

 

 

 

Hracie deky s hrazdičkami

Hracie deky s hrazdičkami a hračkami ponúkajú vášmu najmenšiemu všetko, čo potrebuje na rozvíjanie svojej pozornosti a vnímania – hračky zvyčajne obsahujú zrkadielko, šuštiace časti, svetielka a prehrávajú hudbu, ktorá sa aktivuje buď pohybmi bábätka alebo manuálne.

 

 

 

 

 

 

Hracie deky s nastaviteľnými bočnicami

A ak by vám ani to nestačilo, je možné zohnať hracie deky, ktoré majú nastaviteľné bočnice a v prípade zdvihnutia tak vytvoria hraciu ohrádku, do ktorej môžete vysypať farebné loptičky (ktoré takisto častokrát bývajú súčasťou deky).

Tieto deky svojimi funkciami dokážu vaše dieťa zabaviť na niekoľko hodín a je dosť možné, že sa na ten čas zabavíte spolu s nimi. Veď v tejto dobe majú deti také možnosti, o ktorých sa nám ani len nesnívalo, keď sme boli malými. Je už len a len na vás, aké vzory, farby a verziu si napokon zvolíte. 

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť