Kategórie
 
 
 
 
 

Detské matrace do postieľky pre kvalitný spánok

 

Kvalitný spánok je základom pre bežné fungovanie a prežitie príjemného dňa. Spánok ovplyvňuje celý náš deň. Pre každého rodiča je dôležité, aby jeho dieťa spalo dobre. Pre deti je spánok základ pre ich dobrý a správny vývoj. Aby spánok plnil všetky svoje funkcie musí byť nie len kvalitný, ale aj zdravý. Výborné detské matrace z horúceho Grécka k nám prináša značka Greco Strom, ktorá vie, čo deti a ich rodičia potrebujú v každom počasí.


 

 

 

Kvalitný spánok

 

Čo sa dozviete v článku o detských matracoch

  • Ako výber detského matraca ovplyvňuje kvalitu spánku
  • Bližšie sme sa pozreli na grécku značku Greco Strom 
  • Doplnky pre zdravý a kvalitný spánok

 

Výber detského matraca ovplyvňuje kvalitu spánku

Výber detského matraca je veľmi dôležitý. Materiál jadra ani povrchu by nemal obsahovať ťažké kovy ani iné nebezpečné látky. Deti sú ku škodlivinám oveľa citlivejšie, ako dospelí a trávia spánkom v postieľke oveľa viac času. Matrac by mal dieťaťu poskytnúť maximálne pohodlie, bezpečie, ergonomické parametre a správnu podporu tela, čo je nutným predpokladom pre zdravý telesný vývoj. Z hygienických dôvodov je vhodné dieťaťu zaobstarať vždy nový matrac a používať ochranný kryt matraca. Sme zvyknutí, že pri druhom dieťati použijeme rovnaký matrac. No nezabúdajme na to, že bábätko je po narodení najcitlivejšie na baktérie, jeho imunita sa ešte len vyvíja a nie je dostatočná. Preto by sme odporúčali vždy nový matrac pre dokonalé bezpečie dieťatka. Nie len kvalita, ale aj dĺžka spánku je dôležitým faktorom, na ktorý netreba zabúdať.

Matrace Greco Strom

Z matracov, ktoré na trhu poznáme by sme odporúčali grécku značku Greco Strom s takmer šesťdesiatročnou tradíciou v špecializovanej výrobe matracov, vrátane matracov s medicínskym atestom i matracov pre hotely, ponúka výrobky pre kvalitný spánok vášho bábätka. Prináša vám aj vašim deťom matrac najvyššej kvality. Kľúčom k úspechu značky Greco Strom sú prvotriedne materiály a striktné dodržiavanie postupov a certifikácie.

 

Detské Matrace Greco Strom 

Pozreli sme sa bližšie na matrace Greco Strom, ktoré sú vyrobené z prírodných konských vlasov spojených prírodným latexom. Konské vlasy majú výnimočnú schopnosť poskytovať komfort v chlade i teple a vytvárajú priaznivú mikroklímu pre zdravý spánok. Vynikajú vysokou elasticitou, odolnosťou a antibakteriálnymi, antiroztočovými a antialergickými vlastnosťami. Materiál prirodzene odvádza pot z tela a umožňuje výnimočne pohodlný a zdravý spánok.

Matrace sú potiahnuté snímateľným poťahom Jaquard Cotton s vysokým obsahom prírodnej bavlny pre pohodlný spánok. Materiál je netoxický. Poťah je možné prať v práčke. Matrace sú tiež potiahnuté snímateľným poťahom Stretch Antibacterial so špeciálnou antibakteriálnou úpravou znižujúcou možnosť množenia baktérií a roztočov. Tieto vlastnosti ocení každá mamička, ktorej dieťatko trápia alergie.

Matrace Greco Strom

Materiál je hypoalergénny, netoxický a termoplastický elastomér, ktorý kombinuje vlastnosti starostlivo vybraných, plne recyklovateľných syntetických vlákien a štruktúr prevzatých z prírody. Výsledkom je bezkonkurenčná kombinácia elasticity, rozloženia tlaku a ventilácie, zaisťujúca maximálny komfort.

Matrac Greco Strom OMIROS je vyrobený zo studenej peny so vzduchovými kanálikmi Foam Air. Studená pena Foam Air je kvalitný materiál s veľkou flexibilitou a elasticitou. Vďaka otvorenej štruktúre “buniek” umožňuje správne prúdenie vzduchu a zároveň, vďaka veľkej hustote materiálu, poskytuje veľkú oporu, tvarovú pamäť a odolnosť.

Zdravý spánok

 

Niektoré z matracov Greco Strom majú trojrozmernú  štruktúru vlákien, ktorá umožňuje optimálne vertikálne prúdenie vzduchu a vlhkosti. Pohyb tela počas spánku spôsobuje horizontálnu ventiláciu, vytvárajúcu perfektnú mikroklímu pre zdravý spánok. Špeciálne druhy matracov  sa po stiahnutí poťahu dajú prepláchnuť vodou, rýchlo uschnú a sú  100% vode-odpudivé.

Matrace Greco Strom

Napríklad matrac  ERATO má dve strany pre dve vekové štádia dieťaťa. Strana s latexom sa používa od narodenia do cca 9 mesiacov. Strana s kokosom pre deti od 9 mesiacov zaisťuje optimálnu podporu vyvíjajúcej sa chrbtici rastúceho dieťaťa.

 

Pohodlie na prvom mieste

Keďže značka Greco Strom sa zameriava hlavne na pohodlie našich najmenších, ponúka aj matrace do kolísok i košov.  Kvalitný spánok či odpočinok tak doprajete vášmu dieťatku kdekoľvek. Pri tvorbe produktov nezabudli ani na obľúbené detské hniezdo či doplnok v podobe milého vankúšika v tvare medvedíka. Vankúšik z mäkkého priedušného materiálu je špeciálne navrhnutý tak, aby minimalizoval tlak na hlavičku pri spaní na chrbte. Výplň tvorí pamäťová pena.

Na svoje si prídu aj mamičky, ktoré potrebujú k dojčeniu tú správnu polohu. Pomocou dojčiaceho vankúša to všetko ide oveľa ľahšie. Využije ho i tehotná mamička pre pohodlný spánok alebo ním viete podoprieť sediace dieťatko.  To, že z Grécka prišla značka, ktorá myslí hlavne na kvalitný a zdravý spánok, sa hravo presvedčite aj sami.

Doplnky na spanie Greco Strom

 

Hodnotenia od zákaznikov1

avatar
ERik

Co hovorite na tento matrac pre dieta https://24nabytok.sk/produkt/detsky-matrac-travel-baby-60-120-cm-nosnost-do-30-kg/

...

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť