Kategórie
 
 
 
 
 

Ako sa najlepšie pripraviť na cestovanie s deťmi

 

Svet, v ktorom žijeme, je plný nádherných miest, ktoré je potrebné navštíviť, objaviť, spoznať a odniesť si z nich jeden obrovský a nezabudnuteľný zážitok, pretože práve spomienky sú to, čo nám zostane navždy.

Nezáleží na tom, či patríte medzi vášnivých cestovateľov alebo iba potrebujete ten každoročný relax po náročných pracovných dňoch – faktom zostáva, že by ste mali mať svoju vlastnú základnú výbavu určenú na cestovanie s deťmi. O to viac, keď cestujete s deťmi, keďže pri nich ste sa už naučili (ak nie ste nováčikovia), že musíte byť pripravení a vždy v strehu.  A čo by v takej základnej výbave pre tých najmenších nemalo chýbať?

 

 

Cestovné kufríky s viacerými funkciami

 

 

 

Každý rodič vie, že dieťa by sa malo učiť samostatnosti už od útleho veku, aby sa neskôr v živote nestratilo. Veď vy s ním predsa nebudete tráviť čas večne – okrem toho, že je to takmer nemožné, je to aj celkom otravné (pre obe strany).

Na detských cestovných kufríkoch je skvelé to, že majú kolieska, takže vaši najmenší sa nemusia trápiť s vláčením ťažkých tašiek plných hračiek, ktoré si zabalili za vaším chrbtom. Ďalšou úžasnou vecou je to, že v obchodoch nájdete všakovaké druhy, takže bez váhania svojim deťom dovoľte, aby si vybrali presne ten, po ktorom ich srdce piští. Uvidíte, s akou radosťou sa doň potom pobalia a vám aspoň odpadne jedna položka z nekonečného zoznamu ‚veci, ktoré ešte treba stihnúť pred dovolenkou‘.

Z cestovných kufríkov si môžete vybrať látkové aj škrupinové, no ak chcete zainvestovať do detskej batožiny, ktorá neponesie iba oblečenie, ale aj vašu milovanú a na smrť vyčerpanú ratolesť, určite sa obzrite po kufríkoch, ktoré sú vytvorené na to, aby zároveň slúžili aj ako odrážadlo.

 

 

 

Cestovné vankúšiky, deky a doplnky

 

Či sa vám to páči alebo nie, veľkú časť z dovolenky strávite práve tým cestovaním (vo vzduchu, na ceste, po vode), preto je veľmi dôležité, aby ste dbali nielen na svoje pohodlie, ale aj na pohodlie vašich malých spolupasažierov. V detskej cestovateľskej výbave by v žiadnom prípade nemali chýbať cestovné vankúšikynákrčníky, ktoré neslúžia len ako príjemne mäkká podložka hlavy, ale takisto chránia ich krčnú chrbticu. To, že v obchodoch nájdete milión druhov, by mal byť už len taký bonus – verte, že čím krajší nákrčník vyberiete, tým radšej ho bude vaše dieťa nosiť.

Niekoľkohodinové cestovanie sa pokojne môže pretiahnuť aj do noci a tí z vás, ktorí sú zvyknutí na cestovanie lietadlom vedia, že let dokáže byť niekedy skutočne chladný. Preto nezabudnite vašim deťom pribaliť aj detskú cestovnú deku (ak už tak zodpovedne neurobili oni) alebo rovno celý set, ktorý okrem deky obsahuje nafukovací vankúšik a je ľahko skladovateľný.

Takým posledným doplnkom, ktorý spomenieme, je chránič na bezpečnostný pás. Pri dlhých jazdách autom zabráni tomu, aby pásy vaše dieťa tlačili, pretože býva vyrobený z mäkkého a plyšového materiálu. Takisto jeho veselá podoba určite na nejaký čas upúta pozornosť vašich malých pasažierov.

 

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť