Kategórie
 
 
 
 
 

Čo môžete urobiť aby ste zahnali nudu u detí ? 5 originálnych nápadov

 

Prinášame Vám  5 originálnych nápadov čo môžete urobiť, aby ste zahnali nudu u detí.

Nemôžete vždy ísť von alebo na výlet. Niektoré víkendy sú jednoducho také, že ideme von alebo sa stane neočakávaná udalosť, ktorá zmení Vaše plány a Vy ich musíte odložiť. Nebojte sa! Casualplay prichádza s piatimi nápadmi, ako zabaviť deti, takže doma sa nudiť nebudú.



 

1. Camping v obývacej izbe


Použite metlu, jedálenské stoličky a staré plachty na stan. Môžete sa hrať na kovboja a indiána, hovoriť v ich jazyku a ... prečo nie? Obed na podlahe. A ak chcete usporiadať veľkú bitku ... bojujte s vanúšom!



2. Pozvite priateľa alebo priateľov, ktorí strávia deň s vami doma.

To čo potrebujete je dobrý čas, uistiť sa, že tam je veľa jedla. Rodičia majú radosť, ak sa ich deti stretávajú so svojimi kamarátmi.

 

 


3. Film Club



Nie, nie ... Nie je to len sledovanie filmu. Najprv je potrebný plagát a vstupenky, úloha, ktorá bude chvíľku trvať. Ak je už program zorganizovaný, to čo musíte urobiť, je pripraviť popcorn alebo ľahké jedlo deťom a to niekoľko minút pred vystúpením. Na konci môžete hovoriť o filme: čo bolo najlepšie, aká bola najzábavnejšia časť alebo prerokovať každú napínavú scénu.

 

 

4. Varenie


U mamičiek a oteckov, ktorým nevadí, ak je v kuchyni trochu neporiadok ;) Je dôležité, aby sa deti začali učiť o kuchyni kúsok po kúsku a tiež vážiť si jedlo. Premýšľajte o recepte, ktorý by ste sa chceli naučiť. Odporúčame niečo, pri čom sa môžete zúčastniť. Napríklad cookies, torta ... deti nebudú váhať spolupracovať s vami, pokiaľ to budú môcť neskôr zjesť! Takáto činnosť nie je len zábavou, ale tiež súčasťou ich učenia.

 

 

5. Ručné práce


Ste zručný a máte dobrú predstavivosť? Potom to budete milovať! Ak ste jedným z tých, ktorí majú kuchynskú skrinku plnú sušených cestovín, máte tiež šijaciu niť a nenahraditeľné biele lepidlo potom máte všetko, čo potrebujete!  Šperky a rámy pre celú rodinu.

Pozrite si ako vyrobiť umelecké dielo z cestovín

 

Dúfame, že tieto myšlienky vám pomôžu zabaviť vaše deti. Nezabudnite okomentovať, ktorá domáca aktivita s deťmi sa vám najviac páči.

 

Hodnotenia od zákaznikov0

Napísať recenziu
Do formulára vložte svoje osobné údaje a napíšte svoju recenziu aby ste pomohli ostatným zákazníkom.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť